joi, 17 iunie 2010

Remember me (movie)



O poveste fascinanta despre doi tineri, de aproximativ 21 de ani, amandoi suferind pierderi in familie, stind ce inseamna sa pierzi si ce inseamna sa pretuiesti ce ai, ce se intalnesc sub anumite circumstante. Desi la inceput nu inseamna prea mult, devine pe parcurs o poveste de dragoste ce captiveaza prin sentimentele pe care le emana si prin faptele savarsite de cei doi.

O poveste despre un baiat ce-si pierde fratele cel mare si incearca din rasputeri sa aibe grija de surioara lui mai mica, si sa-i deschida ochii tatalui sau, care... obsedat de munca, sau alte lucruri ce-i tulbura judecata, isi respinge fiica fara sa-si dea seama...

O poveste despre o fetita talentata, dar diferita de ceilalti copii de varsta ei, care-si exprima gandurile si sentimentele desenand asa cum putini ar putea, insa sufera din motivul precizat anterior: Este diferita.

Un film super interesant, actorii principali find: Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Chris Cooper si Pierce Brosnan. A devenit unul din filmele mele favorite datorita lectilor de viata ce se desprind din acesta si datorita (zic eu) povestii originale. Este o poveste de dragoste frumoasa si o drama cutremuratoare. Eu zic sa-l vedeti, iar daca nu-l gasiti pe torrente, sau in alte locuri de genul, poate va pot ajuta.


,,Whatever you do in life will be insignificant, but it's very important that you do it, because nobody eIse will. Like when someone comes into your Iife, and haIf of you says, "You're nowhere near ready," but the other haIf says, "Make her yours forever."


2 comentarii:

Un pic cam de prea multe ori...

Un pic cam de prea multe ori...