duminică, 20 septembrie 2009

I'm falling too damn fast!

Ma gandeam la chestia asta de ceva timp, insa nu stiu daca mi-am facut curaj sa-i spun cuiva. Adica, sa fac situatia asta si mai stupida, nu-mi amintesc daca am zis cuiva, daca subiectul asta a fost in discutie asa ca si fapt divers, sau nu stiu, desi tin minte ca mi s-au recomandat de cateva ori niste solutii destul de bune. Despre ce vorbesc ? Pai ma ,,indragostesc" mult prea repede, iar chestia asta ma dispera la culme...

Cred ca am vorbit despre relatii si despre cum ar trebui ele sa se infiripe de mai multe ori si mereu ziceam chestii adevarate si utile, dar niciodata nu am luat in considerare propriile mele pareri, sfaturi si-asa mai departe. Mereu spuneam ca o relatie buna ar trebui formata intre doua persoane care se cunosc de ceva timp, isi cunosc unele trasaturi, calitati, defecte si-asa mai departe. O relatie ar trebui sa porneasca de la o prietenie astfel incat riscul unui sfarsit prematur (al relatiei) sa nu fie ridicat, altfel spus, daca vrei sa ai un prieten sau o prietena pe o durata mai lunga de timp nu ar trebui sa te cuplezi cu o tipa pe care abia o cunosti doar pentru ca simti tu ca ar exista un ceva care te face sa dai din coada si sa sari un sus cu capul in tavan dupa care sa incepi sa razi. Da, e greu sa te abtii, dar ce se intampla dupa vreo 2-3 saptamani cand incepi sa cunosti persoana respectiva mai bine, cand te prinzi ca nu e tocmai asa cum ti-ai imaginat, deoarece o persoana nu poate fi cunoscuta din prima, deci poti presupune cum este judecand dupa prima impresie pe care ti-o faci. Mnah, exista si norocul sa ti se intample o chestie extraordinara, sa intalnesti din pur noroc (sau soarta, cum vor altii sa spuna) o persoana alaturi de care sa traiesti niste vise interminabile, dar chestia asta... hm.

Personal mi se intampla aproape mereu sa nu ma pot abtine atunci cand vad, cunosc sau vorbesc cu o fata care pare a fi... un inger. Nu stiu daca pot fi numit pervers, sau mai stiu eu cum, doar ca nu ma pot abtine. Nu sunt genul obsedat de chestii fizice (oh, you know... sex stuff), mai degraba sunt obsedat sa gasesc o fata care sa ma priceapa, pe care s-o pricep, nu stiu. Bine, fara a da prea multe detalii, vreau sa gasesc o fata care sa-mi fie un ,,best friend" pe langa ,,girlfriend", si as vrea sa se intample chestia asta atat de tare incat imi vine greu sa las o sansa sa scape atunci cand stiu ca s-ar putea intampla chestia asta. Si asa ma dispera cand imi revin din ,,ameteala" si imi dau seama ca fata respectiva nu e asa cum mi-am imaginat, nu poate fi ceea ce speram eu, totul se face clar in fata mea si... restul se poate ghici.
Ma simt atat de dobitoc deoarece nu-mi pot stapani anumite asa-zise porniri si totul devine o simpla fantezie pentru un timp, si se termina abia atunci cand e putin cam prea tarziu. E aiurea rau faza, mai ales ca se intampla in repetate randuri, iar asta imi da o parere foarte proasta despre mine, ma face sa ma urasc, mai ales ca imi provoc singur suferinta, iar uneori (rar) fac si alte persoane sa sufere. Cat de prost poate sa fie un om ? Asta e o intrebare fara raspuns, eu mereu imi depasesc recordul personal de fiecare data cand o dau in bara.

De exemplu, au trecut multe luni de zile de cand nu am mai avut o prietena. Pe de-o parte deoarece nu am gasit nici o fata care sa fie cea pentru mine, dar apoi ar fi putut sau ar putea fi, doar ca sunt prea infricosat sa nu o dau iarasi in bara la fel cum s-a intamplat si in trecut, iar asta ma face sa stau in spatele unui gard si sa ma intreb daca sa ma intorc cu spatele sau sa sar peste el, ceea ce e o prostie, adica ori sari, ori te intorci, dar nu stai sa te uiti si sa te gandesti, e aiurea.

Ok, din nou toate fazele astea sunt pure aberatii, sau incercari patetice de a ma face sa inteleg niste chestii care-mi sunt total neclare. Scriind aici in felul asta e ca si cum as povesti cu cineva si pe parcurs imi dau seama de niste faze, insa in momentul de fata sunt la fel de dobitoc precum eram cand am inceput sa scriu, soh this sucks... badly.

Awgh, in fine, uite o piesa faina care ma face sa ma simt mai bine: Kokia - Tenshi

11 comentarii:

  1. nu esti singurul:))...chestii din astea li se intampla oricui.Nu esti unicul caz sub soare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca sunt singurul caz din cei pe care-i cunosc. Nu tre sa fie neaparat dragoste ca eu sa cred ca este...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehh ...pervers nu esti ... esti doar mai sensibil :-? chiar daca iti vine greu sa crezi.
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Sensibil, zici ? Probabil ca da, insa nu stiu ce legatura are asta cu faptul ca sunt atat de naiv.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice nice nice... acum ce pot sa zic... eu nu preea sunt de acord cu ideea ca tre inainte a fie prieteni de ceva timp.. eu nu m-as putea indragosti de un prieten... Eu mereu ma indragostesc la prima vedere si nu aratat asta pana ce nu s-a recomandat celalalt interesat. Cum? Desigur ca nu direct ci sa il tradeze comportamentul. Desigur ca e riscant dar imi asum riscult. S0a ointamplat asta once si acum sunt happy.

    RăspundețiȘtergere
  6. fooarte dragutz!!pari sensibil!!
    :D:D
    dar nu;ti ajunge o viata..sa cunosti o persoana..destul de bine..
    aja ca nu mai conteaza daca esti cu o tipa pe care o cunosti de cateva zile..sau cva de genu..
    risca..
    nu ai nnk de pierdut!!!
    am patit si eu ceva de genu" wa' a fst dragostea la prima vedere" dar..hmmm..m-am inselat (asta vreau sa cred si acum )-desi in aceea perioada (si acum -uneori) credeam k intre mine si El..era ceva aparte..
    pen k modu'in care ne-am cunoscut..cum a reaparut in viata mea..era ciudat..
    diferit..comic..intrun fel!
    'n fne..
    :]]
    a trecut...
    mereu dupa o relatie...vine o alta..
    :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Gratiela - Eu am o vorba: Dragostea are tot atatea forme pe cati oameni exista pe pamant. Fiecare o vede altfel. Tu nu ai putea sa te indragostesti de un prieten, ci decizi sa-ti asumi un risc. Si eu fac asta, dar nu de buna voie ci mai degraba pentru ca nu ma pot abtine sa astept sa cunosc fata respectiva si ajung mereu sa vad ca ma insel. That suuuucks >.>

    @Alla - Nu-ti ajunge o viata sa cunosti o persoana, dar nici nu intentionez sa cunosc pe cineva perfect, dar decat deloc, macar un 60-70% acolo... si relatiile nu trebuie neaparat sa vina unele dupa altele, cel putin e oarecum nasol sa ne gandim asa. Mai mult vreau sa ma gandesc ca urmatoarea relatie pe care o voi avea va fi ultima, adica nu se va termina, asa cum imi place sa ma gandesc ca voi trai mult si bine, desi e o sansa buna ca maine sa mor. Asa stiu ca am trait totul din plin...

    RăspundețiȘtergere
  8. ... fluierand ? Adica ? :)) baga si tu mai multe litere legate prin inteles sa te pricep...

    RăspundețiȘtergere
  9. entuziasmul inseamna jumatate drumul spre succes!
    daca ai de gand sa faci ceva,fa-o cu placere.nu intreprinde numic cu inima indoita.asta dezonoreaza si lucrul pe care l-ai face.asa ca,FA-O!fara retineri!in viata,sau dragoste,sau orice altceva!
    si nu uita!!! orice sentimente ai,vor atrage ziua de maine.INGRIJORAREA atrage mai multa ingrijorare,ANXIETATEA,atrage mai multa anxietate,NEFERICIREA atrage mai multa nefericire,INSATISFACTIA atrage mai multa insatisfactie.
    SI...BUCURIA atrage mai multa bucurie,FERICIREA atrage mai multa fericire,PACEA atrage mai multa pace,RECUNOSTINTA mai multa recunostinta.BUNATATEA,mai multa bunatate,iar IUBIREA,va atrage mai multa iubire!!!!
    Asta este o treaba interioara.Pentru a-ti schimba lumea,tot ce ai de facut este sa schimbi felul cum simti!!!esti un baiat inteligent,cat de greu poate fi asta?

    RăspundețiȘtergere
  10. ... tocmai mi-a fost inchisa gura de catre o persoana fata de care nu ma asteptam la asa ceva. Jos palaria :)

    P.S. Nu credeam ca va voi vedea pe-aici ^___^

    RăspundețiȘtergere

Un pic cam de prea multe ori...

Un pic cam de prea multe ori...