marți, 5 iulie 2011

Are you too young for me ? Hum...

Asta va fi o postare gen: ,,There's a guy speaking here", deci asteptati-va la misoginism, sau asa ceva. Ma rog, incercati sa luati in serios esentialul, nu scriu sa jignesc la intamplare. O sa jignesc exact :)

Imi pun intrebarea de la titlu aproape de fiecare data cand ies in oras si ma uit pe strada, cam in orice colt. Mah, deci... acum ceva vreme puteam cunoaste lumea de pe strada, mai precis fetele, ca doar nu m-oi uita dupa baieti. Puteam sa stiu cam cat de pitipoance sunt, cam cat de culte sunt, si mai ales... cam ce varsta au, in asa masura incat sa ma bag in seama cu ele, sau nu, sa stiu daca fac o prostie si ma bag in ceva ce chiar nu trebuie. Astazi, nu stiu, poate incep eu s-o iau razna, insa vad fetite micute pe strada, care arata foarte tare, foarte bine si... foarte mari ? Stiti voi... 12>17, sau ceva de genul, si pe langa asta iti mai acorda si cate-o privire care te fac sa zambesti fara motiv, sau macar sa te strambi usor in semn de interes, sau cum mai fac baietii pe strada in ziua de astazi. Ma uit la ea, si primul impuls e sa ma simt okay, sau nu stiu... flatat, sau ceva, unul din chestiile astea, dar nu... eu incep sa ma gandesc: Mah, oare cati ani are ? Oare e cunstienta ce varsta am eu in cazul in care e mica ? Daca e o pustoaica gen: Fat Frumos, tipul perfect, din toate punctele de vedere, si toate treburile astea ? Ma rog, dupa mai multe intamplari pe care le-am patit, e logic sa-mi pun intrebarile astea, si dupa... imi pierd interesul si ma duc mai departe. Ce-i mai naspa e ca se intampla, in rare ocazii, cred, sa fie tipe mai mari, si eu sa-mi pierd interesul fara motiv si apoi ma gandesc ca ar trebui sa fiu mai indraznet in a fii mai sigur de persoana respectiva, si ma bag in vorba, si ea devine super entuziasmata, ca si cum as fi singurul tip de pe pamant, saaau... se uita la mine ca la un gunoi. In ambele cazuri, imi doresc sa fi fost gay, doar ca mi-e prea scarba de ,,cultul" acela si raman la a fi straight.

Am povestit cu prieteni despre faza asta. Unii sunt de parere ca ar trebui sa le lasam in pace, pe astea mai micute, sa viseze singure si sa astepte pana cresc, ca nu e de bine sa te apropii de ele find asa micute. Mai un pic si iti bat parintii la usa, mama cu telefonul in mana apeland politia, si tatal cu drujba pornita, fugind spre tine... mda, de-acord, dar mai sunt de-acord cu inca o chestie, si anume: celalalt punct de vedere: Daca arata bine, ea e sigura ca e pregatita de asa ceva, si vrea asa ceva, atunci ca si tip, nu te prea impiedica nimeni si nimic sa nu te implici din diferite puncte de vedere. Cum zicea cineva: Ii faina ? Bun, are buletin la ea ? Nu, bun, stiai ca are 13-14 ani ? Nu, arata mai mare, bun. N-ai nici o vina :D

... de-ar fi asa simplu. Si va mai intrebati de ce tipii prefera fetele ceva mai mari decat ei. La asemenea complicatii, nici nu-ti mai vine sa te apropii de vreo fata mai mica decat tine, chiar daca prin studii se spune ca fetele ar fi potrivite langa baieti cam cu vreo 2 ani mai mici, sau ceva de genul... ma rog, nu va luati dupa mine, zic si eu din auzite.

6 comentarii:

  1. Uite ce cred eu: fetele mai mici sunt absolut constiente ca arata super bine si folosesc chestia asta pentru a se juca cu voi dragilor. Nu le condamn si nici nu le aplaud, e treaba lor cum isi valorifica ce au/ce n-au. Ideea e ca voi - cei mai mari ca ele sunteti niste trofee. Cu voi alaturi arata ca sunt "mature", ca prin avantajul lor pot obtine absolut tot ce isi doresc, iar...nu le condamn. Si din surse incontestabile: fetele sunt mult mai interesate de un tip mai in varsta ca ele...din varii motive. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca e cam acelasi lucru. Asa cum baietilor le plac tipele mai mari decat ei, pentru ca au deja ceva experienta si stiu ce vor intr-o relatie, tot asa si fetele prefera un tip mai matur care stie sa aiba grija de ele si sa le ofere siguranta.
    Ma rog... exista si exceptii, dar in general fetele vor sa para mai mari decat sunt de fapt (pana la o anumita varsta), tocmai pentru a atrage tipi mai mari, pentru ca e mult mai probabil ca acestia sa le ofere ceea ce-si doresc, decat tipii de varsta lor.
    Insa de ce ar vrea un tip de 20 sa fie cu una de 13? Eu nu cred ca o tipa e destul de pregatita pentru o relatie la varsta asta, nici din punct de vedere fizic, nici psihic si nu vad de ce ar vrea sa aiba o relatie (fie ea si strict fizica) cu o astfel de tipa. Adica pentru ea poate fi fain, interesant si-asa mai departe, dar el ce satisfactie are?

    RăspundețiȘtergere
  3. @angel: ai fi socata de un eventual raspuns la ultima intrebare pusa de tine. Majoritatea sunt niste nemernici care nu se gandesc la consecinte, isi vad interesul implinit si gata. Nu le pasa de urmarile comportamentului lor, nu-i intereseaza ca fata aceea, total imatura, il considera un zeu, iar o eventuala drama ar putea-o distruge si evident ar da vina tot pe ea, ca ea s-a lasat dusa de val, ca ea a vrut, ca ea tot ... dar nu se gandeste ca fata aceea fiind atat de frageda nu stie mai nimic despre viata si despre cea ce inseamna o relatie cu un tip trecut prin alte cateva experiente de genul. Dar ei evident ca nu se gandesc ca, fiind mai amri, au o anumite responsabilitate fata de juna. Nu8 ca ele ar fi ingerasi, in niciun caz, dar ... la 13 - 14 ani chiar nu ai nicio idee despre ce e aia o relatie. Relatiile cu tipi mai in varsta pastreaza-le pentru varsta de peste 20 de ani cand deja ai o maturitate in gandire, experienta de viata, ai cunoscut cat de cat realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt constienta ca exista astfel de tipi, chiar multi din pacate...
    Ma refeream mai mult ce alta satisfactie pot avea in afara de sex?
    Pentru ca daca satisfactia lor se limiteaza doar la a mai adauga inca o tipa pe lista celor care le-a trecut prin pat, al caror nume il vor uita curand, atunci chiar sunt jalnici si-mi este mila de ei. Daca faptul ca pot suci mintile unei fete de doar 13 ani, facand-o sa se indragosteasca ca mai apoi sa-i franga inima, le hraneste orgoliul, din nou sunt jalnici...

    Anyway... eram doar curioasa... am trecut de mult de varsta asta si-apoi niciodata nu mi-au placut tipii mai mari decat mine cu mai mult de 1-2 ani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    http://www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow, cate comentarii pe-aici :) nu ma asteptam sa primesc pareri pe subiectul asta care a fost mai degraba o simpla frustrare.

    Cu privire la discutia fetelor de mai sus:

    @Bla. Din pacate, din punctul meu de vedere de... tip, fetele micute isi fac iluzii cu privire la faptul ca tipii pe care-i agata sunt niste trofee, cel putin cele care prefera sa faca asta. Aici nu sunt neaparat misogin. Daca luam o fata mai mare, care stie mai bine ce face si stie mult mai bine ce vrea, datorita varstei, isi permite sa-si numeasca barbatul un trofeu, dar o fetita... nu, aproape niciodata, si daca ma insel, atunci mi se pare o prostie. Acum ceva ani nu era asa, si noi, cei mai mari, am crescut foarte bine, si ne uitam cu parere de rau la generatia asta noua care creste super rapid. Despre asta vroiam sa discut in mare parte...

    Iar in al ll-lea comentariu, te contrazici. Deja baietii nu-si mai suma responsabilitatea, si considera tipele trofee si cam atat, nimic mai mult :P cum e pana la urma ?
    Fetele mai micute ar trebui sa ramana la ce le permite varsta, si sa aibe rabdare... pana la urma asta pare cea mai buna solutie, fie ca sunt rau sau nu.

    @angel: nu stiu daca ca si tip, sa-ti dau dreptate sau nu :)) cel mai bun lucru ar fi sa-ti dau dreptate, si sa pun punctul pe faptul ca pentru un tip sa fie cu o fata mai micuta inseamna ca el sa fie in deplin control si sa dea turbo la orgoliul lui, in mare despre asta sunt relatiile astazi. Romantismul e o distractie pe care-o faci cand te plictisesti, sau cand vrei sa obtii ceva, nu mai e un stil de viata, cum era odata, deci de ce-ar fi o relatie plina de romantism ? E mai degraba plina de interes, pentru placeri fizice, in mare parte, pentru ca din majoritatea punctelor de vedere, acelea sunt cele mai accesibile, si siguranta e pe primul loc in top-ul zilelor noastre. Nu mai are rost sa speram la altceva gen... spiritual, sau asa.

    Ma rog, ati punctat niste lucruri interesante :) thanks.

    RăspundețiȘtergere

Un pic cam de prea multe ori...

Un pic cam de prea multe ori...